Referenser och Omdömen

Här är några röster från djurägare som anlitat Benita.

Kommer boka igen

"Vår hund verkade trivas väldigt bra hos Benita! Upplevde Benita som väldigt kunnig och det kändes tryggt att lämna våran Milo där! Vi kommer definitivt boka igen."

1 juni 2023 /Felicia T.

Högsta betyg

"Lala hade så bra hos Benita. Roligt att hon fick lära sig umgås med både katter och hund. Hon fick också leka mycket i skogen!"

12 april 2023 /Yuwei D.

Superbra hand

"Benita tar ut vår Vincent på promenader några gånger i veckan och tar superbra hand om vår kille. Vincent och vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Benita."

24 april 2023 /Annette E.

Linus älskar Benita

"Benita har passat min hund Linus flera gånger. Han älskar att vara hos Benita och med henne. Hon har sett till hans bästa och har för hans skull sovit med tänd lampa på då han kan vara mörkrädd på natten. Jag har inte känt mig orolig att lämna honom till Benita och jag har fått uppdateringar vid jämna mellanrum."

30 december 2022 /Yhlva A.

Mina varmaste rekommendationer

"Kan inte vara mer nöjd. Min reaktiva och rätt asociala hund, har lekt med både hund och katter hos Benita. De har gått på skogspromenader och lekt. Jag känner verkligen att Benita engagerar sig och förstår hundar och deras behov. Dessutom har jag fått regelbundna rapporter och foton. Kan lämna mina varmaste rekommendationer."

2 mars 2023 /Malin L.

En superfin dag

"Bisco hade en superfin dag hos Benita med massor av nya möten med andra djur, jag fick fin uppdatering under dagen."

7 februari 2023 /Åsa B.

En sann djurvän

"Benita är en sann djurvän som lämnar uppdateringar och tar fint hand om våran kille Charlie på regelbundna promenader. Kan varmt rekommendera henne som hundvakt!"
5 april 2023 /Caroline A.